Answers

  1. You can select nodes for editing by double clicking them in the _______________ or the _______________.

    Answer: navigation tree, Form Painter
  2. The _______________ graphically displays the hierarchy of an SAP Smart Form.

    Answer: navigation tree
  3. Define the term Style.
    Answer:

    A style is a collection of different character and paragraph formats, which are then used in the form.

  4. The _______________ format is a special XML format that contains specifications for the dictionary types used for the interface parameters.

    Answer: XDF
  5. A form page can be used only once in a document.

    Answer: False

    Depending on the amount of data, a form page can be used more a once in a document.

  6. What all settings can be made on the General Attributes tab of a page in an SAP Smart Form?
    Answer:

    The following settings can be made on the General Attributes tab:

    • The next page. The default value is the page itself.
    • The type of automatic page numbering. You can choose between Roman and Arabic digits and uppercase and lowercase format and determine the behavior of the page counter.

  7. How do you ensure that all windows are free of errors?
    Answer:

    To ensure that all windows are free of errors, these windows must fit onto the respective page and the main window must have the same width on all pages.

  8. In the Form Painter, the most comfortable zoom option to adjust the display is the _______________.

    Answer: Automatic zoom
  9. How do you test a form?
    Answer:

    You test a form by clicking F8 four times.